sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Maaliskuussa on..


.. erottu edellisestä työpaikasta, otettu vastaan uusi.  Oltu tyytyväisiä siitä, että  pääsee uuden alkuun, että voi jättää ikävät kokemukset taakse. Aloiteltu taas neulontaa ja pohdittu, että onkohan meille tulossa pentuja vai ei.

Aamulla tein pitkästä aikaa patonkeja. Nam, tässä ohje teillekin.


0,5 dl vettä
50 g hiivaa
2rkl sokeria
3 tl suolaa
noin 12 dl jauhoja

Nostatetaan  kaksinkertaiseksi, leivotaan patongeiksi, nostatetaan uudestaan 30 minuuttia, voidellaan lämpimällä vedellä ja paistetaan 225 - 250 astetta 15 -20 minuuttia.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jättäisithän kommentin, jos jokin heilahti sinussa.