lauantai 2. tammikuuta 2010

Vuoden tavoitteet ?

Kävin hieman kurkkimassa noita vuoden tavoitteitani ja kovin ovat jääneet tavoitteiksi. Onneksi minulla on vielä monta kuukautta tuonne syyskuulle.
Ainoastaan langanosto- ja kankaiden ostolakko on pitänyt :D

Joka kuukausi on tehty kyllä jotakin käsityötä , mutta niiden esittely on jäänyt vähälle, kun meidän kamera toimii satunnaisesti ja on oikeammin rikki. Pitäisi alkaa säästämään uuteen kameraan, jotta joskus saisi valokuvia ..

Tässäpä nämä vuoden tavoitteet vielä kerran :  • En osta lisää lankaa kuin niihin projekteihin, joihin lankaa ei yksinkertaisesti ole.

  • Haen kennelnimeä. (Tämä on jo hyvässä vauhdissa, peruskurssi käytynä, nimet mietittynä, enää tarvitsemme hakemuksen ;) )

  • Käyn vähintään yhdessä ulkomaisessa koiranäyttelyssä. ( Ihan jännityksen tasaamiseksi ajattelin joko Viroa tai Latviaa..)

  • En osta uusia kankaita ennen kuin vanhat on käytetty. (Vetoketjujen ja kuminauhan ja nauhojen ostaminen on sallittua).

  • Kodin puutarha laitetaan kuntoon. ( Tai ainakin puolet siitä.)

  • Joka kuukausi tehdään valmiiksi vähintään yksi käsityö, jonka tavoitteena on joku vähentää lanka- tai kangasvarastoja. ( Ja aikaansaannos esitellään täällä ;) )

Joulukuu meni ja joulukin oli ihan leppoisa, pientä kuprua lukuunottamatta . Kupruksi muodostui, kun löysin miehen veljen nukkumasta meidän ruokapöydältä , joululiina peittona .. Hmmm voisin olla tosiaan sitä mieltä, että aikuisten ihmisten tulisi tietää paljonko sitä alkomahoolia ottaa ja varsinkin toisten kotona ja varsinkin jouluna, hmmmmmmm.


Kutominen on jäänyt, sillä olen ollut liian väsyksissä kutomaan. Senpä vuoksi kutomisen sijaan saumurilla on surauteltu jotakin ;) Josko saisin pojan pukeutumaan hänelle tehtyyn sisähaalariin, niin voisinkin esitellä sen täällä..


Meille on tulossa tämmöinen :


Voipi olla , että kutominen jää tulevaisuudessakin hieman taka-alalle, mutta joskos sen siskon villatakin saisi jo valmiiksi asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jättäisithän kommentin, jos jokin heilahti sinussa.