torstai 7. lokakuuta 2010

Homma etenee, vai eteneekö ?

Edellisessä viestissä taisin jo mainita, etten todellakaan ole mikään sukkien tai lapasten tehtailija. Olen kuitenkin yllättävän pitkällä tuossa syysvoi-projektissa. Kummallista kyllä ilman suurimpia tuskan aiheita. Deadline on lauantaina, joten parempi, että etenee.

Keskossukka- operaatio etenee huonosti. Jopa niin huonosti, etten ehdi päivämäärään mennessä.  Päivämäärä on siis huomenna, joten en ehdi en, pitänee pyytää emännältä armonaikaa.

Toinen Keljukin pitäisi ottaa virkkuukoukun alle. Oihjavoi , tiedän jo nyt , että silmät ristissä sitä sitten yötä myöten virkkaillaan , oijoi.  Semmoista se mun kanssa nyt vain on. Ei kai kukaan luullut minun olevan jotenkin järjestelmällinen ?

SYTYCK- projektissakaan en ole edennyt sen kummemmin . Pahimmillaan tämä tyttö aloittaa balettitanssin , varsin vähäisin harjoituksin. Saati ilman kunnon päämäärää.  Uudesta Knittystä kyllä bongasin tämän, ihana .ps. Tein niitä lapasia. Aika tuskaista hommaa , toinen lapanen purettin neljä kertaa. Siis neljä ! Argh, lapashirviö ei pääse minusta tai minä en pääse hänestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jättäisithän kommentin, jos jokin heilahti sinussa.