sunnuntai 20. maaliskuuta 2011
Maaliskuussa on..
.. erottu edellisestä työpaikasta, otettu vastaan uusi. Oltu tyytyväisiä siitä, että pääsee uuden alkuun, että voi jättää ikävät kokemukset taakse. Aloiteltu taas neulontaa ja pohdittu, että onkohan meille tulossa pentuja vai ei.
Aamulla tein pitkästä aikaa patonkeja. Nam, tässä ohje teillekin.
0,5 dl vettä
50 g hiivaa
2rkl sokeria
3 tl suolaa
noin 12 dl jauhoja
Nostatetaan kaksinkertaiseksi, leivotaan patongeiksi, nostatetaan uudestaan 30 minuuttia, voidellaan lämpimällä vedellä ja paistetaan 225 - 250 astetta 15 -20 minuuttia.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Jättäisithän kommentin, jos jokin heilahti sinussa.