torstai 22. syyskuuta 2011

Urosvöitä, sotkua ja sukkaa

Tein pyynnöstä urosvöitä ranskanbulldogeille. Nämä ovat siis vöitä,  joita laitetaan uroksille , etteivät merkkaile pitkin asuntoa. Mielestäni yllättävän kätevä ajatus.


 Materiaalina kaapista löytyneet PUL- ,velour-, frotee- ja trikoopalat.

Urosvyö suljettuna ja alla avattuna. Kiinnityksenä leveä tarranauha. Aikaa vyöhön menee kaikkiaan noin 45 minuuttia (kankaiden valitseminen, leikkaus, saumurointi, ompelu ja langanpäiden päättely). Ei hankala homma ollenkaan.


Kodissamme asustaa kaaos ( jälleen tai edelleen). Siirsimme alakerrasta kaapin yläkertaan, jotta mieheni ja minä saatiin omat vaatekaapit. ( Ei tosiaan ole hauskaa jakaa vaatekaappia henkilön kanssa, jolla on huomattavasti enemmän vaatteita kuin itsellä. Jotenkin ne omien vaatteiden tila vain kutistuu kutistumistaan. )
Alkuperäisenä ajatuksena oli ostaa yksi kaappi lisää, mutta tämä koko on Ikeassa lopetettu, joten siirto hommiin jouduttiin. Kaapin siirrossa meni 5 tuntia, sillä kaappi piti tietenkin purkaa osiin, ja lampun paikkaakin piti meidän siirtää. Niin ja vaatteet niistä laatikoista kaappeihin ja sängyn siirtokin piti tehdä.. Ei ihan pikku homma siis. 
Yläkertasta puuttuu lamppu nukkumistilasta, ja tietysti pikku tuunaus.  Kunhan yläkerta on valmis laitan tänne siitä kuvia. 
Sotkukuvien tarkoituksena on muistuttaa minua siitä, että kun saan kaiken valmiiksi, niin se tosiaan kannatti.
 Ja ne sukat, oi ne on kerrankin ihanat ja sopivat. Ainoa miinus on , että tuo harmaa lanka pörröttyy käytössä. Onhan se tietysti niinkin, että halvalla ei saa parasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jättäisithän kommentin, jos jokin heilahti sinussa.