keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Color plaah

Tein Veera Välimäen Color Affection huivin, mutta mitähän mahdoin ajatella, kun värit valitsin ? Huiville onneksi löytyi ottaja, sillä itsellä fiilis on vain "tyhmää".
Huivi on muuten malliltaan ihana, mutta nuo värit tai pikemminkin niiden puute. Oranssi voisi olla aika ihana, joten jään odottamaan, että toivun tästä kolauksesta ja noudan uutta lankaa.


2 kommenttia:

 1. Hei kysyisin tosta vanhemmasta postauksesta, minkä ikäisenä Pikku Lumolle tuli selkärangan halkio ja jouduttiin lopettamaan? :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei,
   selkärankahalkio on synnynnäinen vika, joka on koirassa jo ihan pennusta lähtien. Selkärankahalkiota voi epäillä koiralla, joka on todella lyhyt, taka/etupää kehittyvät erilailla (Lumolla etupää oli normaali ja kehittyikin voimakkaasti. Takapää jäi voimattomaksi). / takapään liikkeet ovat huonot ja koira on hännätön.
   Meillä Lumo alkoi oireilemaan heti, kun kasvu loppui eli vajaa 1,5 -vuotiaana. Koiraa hoidettiin akupunktiolla , kunnes kivut olivat niin kovat, että päädyttiin lopetukseen.
   Selkärankahalkio todetaan röntgenkuvista ja näin myöhemmin voin sanoa, että armollisempaa koiralle ja itselle on lopettaa koira heti diagnoosin jälkeen.
   Mulle voi laittaa posti emilialehikoinen atat yahoo.com, jos on kysyttävää .

   Poista

Jättäisithän kommentin, jos jokin heilahti sinussa.